top of page

Ulvøen Rundt - Open Water

21. august har vi gleden av å invitere til Ulvøen Rundt - Open Water 2024! Dette er et lokalt utendørs svømmestevne som arrangeres i et samarbeid mellom Nordstrand IF Triathlon og Lambertseter Svømmeklubb. Arrangementet passer for alle som er glade i svømming.

 

Vi viderefører også Sydstrandasprinten. 

Følg oss på Facebook for å få nyheter om arrangementet: https://www.facebook.com/ulvoenrundt/

Foreløpig program 

Kl. 16.30 -17.15 Registrering
Kl. 17.20 -17.30 Sikkerhetsgjennomgang
Kl. 17.30 Start Sydstrandasprinten
Kl. 18.00 Start første pulje Ulvøen Rundt

Løyper

 

Ulvøen Rundt

Løypen er ca 2 500 meter lang og går rundt Ulvøya. Bøyer vil bli lagt ut rundt hele løypa og du får følge av hyggelige kajakkpadlere som passer godt på deg. Du svømmer mot klokken, altså med venstre skulder mot Ulvøya om du svømmer crawl. Du må være født i 2009 eller tidligere for å være med på Ulvøen Rundt.

Sydstrandasprinten

Deltakerne på Sydstrandasprinten svømmer en kort og morsom løype inne i havnebassenget ved Sydstranda. Løypen er ca 250 m. For å delta på Sydstrandasprinten må du være mellom 10 - 13 år.


Klasser
Damer (fra 14 år, 2011-SR)

Herrer (fra 14 år, 2011-SR) 

Sydstranda Rundt (10-13 år, 2014-2011)

  

Startpuljer

For å hindre for mye knuffing i startfeltet vil vi ha 3 startpuljer:

  • Pulje 1: For deg som antar at du bruker mindre enn 45 minutter rundt øya, dvs at tempoet ditt er 1:50 min eller høyere per 100 m på hele distansen

  • Pulje 2: For deg som forventer å bruke 45-60 minutter, dvs at du har et tempo mellom 1:50 - 2:30 min i snitt pr 100 m på hele distansen

  • Pulje 3: For deg som forventer å bruke over 60 min, dvs at tempoet ditt er over 2:30 min i snitt pr 100 m på hele distansen

Det er ikke puljestart på Sydstrandasprinten.  

Makstid

Det vil være en makstid i år på 1 time og 30 minutter på Ulvøen Rundt. Dette tilsvarer ca. 3:36 min per 100 m.  

 

Mat og drikke
Alle deltakerne vil bli servert varm drikke og noe enkelt å spise etter målgang.

 

Fasiliteter

Det er toalettfasiliteter på Ulvøya og Ulvøya Vel har en kiosk hvor man kan kjøpe mat og drikke. Om denne ikke er åpen finnes det en Joker-butikk før man svinger av ned mot Sydstranden. 

 

Buss

Buss rute 85 går fra Jernbanetorget til Ulvøya. Kort gange til Sydstranden. 

 

Parkering

Det er gateparkering på Ulvøya. Alternativt kan man parkere ved Shell-stasjonen før man kjører inn til Ormøya/Malmøya fra Mosseveien (fra Oslo). 

Priser

Fram til 13. august: 375 kr

Fra 14. august - 19. august: 425 kr

20.-23. august: 475 kr 

Pris Sydstranda Rundt: 100 kr 

Påmeldingen er bindende. Arrangøren kan av helsemessige årsaker bli nødt til å avlyse, utsette eller flytte arrangementet. Årsaker kan være dårlig vannkvalitet, for lav vanntemperatur, sterk strøm, lyn og torden eller andre uforutsette hendelser. Vi følger til enhver tid myndighetenes anbefalinger rundt idrettsarrangementer under Covid-19. Dersom retningslinjene endrer seg kan det hende vi må avlyse arrangementet. I tilfelle avlysing som følge av ovenstående vil deltagergebyret ikke bli refundert. 

Lisens/engangsforsikring

Du må ha svømmelisens for å kunne delta på hoveddistansen (2 500 m). For de som ikke har svømmelisens kan man kjøpe en engangsforsikring pålydende 50 kr.

NB: NIFs dopingbestemmelser gjelder alle påmeldte, uavhengig av om du er medlem i et idrettslag eller ikke. Bestemmelsene finner du herDet kan bli gjennomført dopingkontroller i forbindelse med arrangementet.

 

Premiering

Alle som deltar på Ulvøen Rundt vil få den unike Ulvøen Rundt-badehetten. Det deles ut premier til 1., 2. og 3. plass i dame- og herreklassen, og alle som deltar er med i trekning av fine uttrekkspremier. 

Det blir premie til alle barn som deltar på Sydstrandasprinten. 

Vådraktregler

Våtdraktpåbud                                   16-18,9°C

Valgfri våtdrakt                                  19-22,9°C

Våtdraktforbud                                   23°C og høyere

 

Vi anbefaler våtdrakt med mindre temperaturen tilsier våtdraktforbud. 

Ved temperatur under 16° C vil distansen bli avkortet eller avlyst.

bottom of page